Viteza face victime. Un şofer din Capitală a fost rănit într-un accident rutier

Embed:

Un şofer din Capitală a ajuns la spital cu multiple traumatisme, după ce maşina pe care o conducea, regulamentar, a fost lovită frontal de un alt automobil. Accidentul s-a produs în această dimineaţă, pe strada Ismail, din sectorul Centru. În ambele autovehicule se aflau doar şoferii. 

În urma impactului, conducătorul auto care circula regulamentar s-a ales cu răni la mâini și la picioare. Potrivit martorilor, șoferul care a provocat accidentul circula cu viteză excesivă. Tânărul nu a cedat trecerea automobilului care venea din sens opus.

Martorii mai spun că șoferul ar fi fost în stare de ebrietate.

Șoferul care s-ar  face vinovat de accident a refuzat să discute cu presa. 

Tânărul a fost transportat la Dispensarul narcologic unde i-au fost prelevate
probe de sânge pentru a vedea dacă era sau nu beat. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă să se aleagă cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un alt accident s-a produs, noaptea trecută, pe șoseaua Hâncești, din Capitală. Un șofer a scăpat ca prin minune cu viaţă după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat. El le-a spus polițiștilor că a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive. În urma accidentului au fost deteriorate un semafor și un semn de circulație rutieră.

Lasă un comentariu