Vizită cu scântei. Trump a refuzat să dea mâna cu Merkel în cadrul unei vizite

Embed:

Prima întâlnire între preşedintele SUA, Donald Trump şi cancelarul german Angela Merkel a fost marcată de un moment stânjenitor. Oficialul american a refuzat să dea mâna cu gazda, deşi în faţa presei a încercat să pară relaxat. Printre subiectele abordate în cadrul întrevederii au fost lupta împotriva terorismului şi criza migranţilor.

"Germania nu poate să facă astfel încât imigranţii să poată trăi în ţările lor. Asta pentru că în cele mai multe cazuri acolo au loc războaie. Cred că ţara mea face ceea ce trebuie să facă în raport cu ei. Viziunile mele şi ale lui Donald Trump la acest subiect sunt diferite", a zis cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

"Imigrația este un privilegiu, nu un drept. Asigurarea securităţii cetăţenilor americani este principalul nostru scop", a afirmat preşedintele SUA, Donald Trump.

Trump nu a ezitat să aducă noi acuzaţii la adresa predecesorului său, Barack Obama şi i-a amintit cancelarului german că ambii au fost interceptați de fosta administrație de la Casa Albă. 

Lasă un comentariu