Vlad Plahotniuc: După mai bine de zece ani, asistăm la primele progrese importante ṣi primele rezultate concrete în discuțiile Chiṣinău-Tiraspol

La Tighina astăzi, 25 noiembrie au fost semnate patru decizii protocolare care vor îmbunătăţi viața cetățenilor de pe ambele maluri ale Nistrului.

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc a salutat decizia luată de către reprezentanții politici ai Chișinăului și Tiraspolului şi a venit cu un mesaj pe reţelele de socializare.

"Salut semnarea protocoalelor privind soluționarea mai multor probleme importante pentru cetățenii Republicii Moldova, în special pentru cei care locuiesc pe cealaltă parte a Nistrului. După mai bine de 10 ani, asistăm la primele progrese importante ṣi primele rezultate concrete în discuțiile Chiṣinău-Tiraspol. Am susținut politic aceste negocieri, aṣa cum m-am angajat în discuțiile pe care le-am avut cu partenerii externi, iar în următoarea perioadă, PDM va acorda suportul politic necesar pentru implementarea acțiunilor agreate.

Sper ca pasul făcut astăzi, prin semnarea acestor protocoale, să dea o nouă dinamică negocierilor în formatul 5+2, care vor avea loc chiar zilele următoare, la Viena", a scris pe o reţea de socializare liderul PDM, Vlad Plahotniuc.

Lasă un comentariu