Vladimir Fotescu şi Larisa Busuioc cântă în duet piesa "Vreau să fiu"

Embed:

Scene fierbinţi între actorul Boris Cremene şi un fotomodel din Moldova.Imaginile au fost surprinse într-un videoclip muzical, proaspăt lansat în showbiz-ul autohton. Este vorba despre prima colaborare dintre interpreţii Vladimir Fotescu şi Larisa Busuioc, care şi-au prezentat, aseară, videoclipul piesei "Vreau să fiu", într-un restaurant din Capitală.

Producţia prezintă drama trăită de persoanele înşelate de parteneri. 

Videoclipul prezintă povestea de viaţă a unei femei înşelate de soţ. Rolul acesteia este jucat de Larisa Busuioc, iar cel al partenerului infidel de cunoscutul actor Boris Cremene. 

În unele scene, artista, în vârstă de 47 de ani, apare în ipostaze îndrăzneţe. 

"Cu videoclipul a fost puţină muncă, din motivul că este filmat în mai multe locaţii şi era imposibil să filmezi într-o zi sau două. Era necesitatea de a schimba nu atât localul dar şi ţinuta",  zis interpreta Larisa Busuioc.

Aceeaşi dramă o trăieşte şi personajul interpretat de Vladimir Fotescu. El spune că, deşi s-a obişnuit să cânte cover-uri în limba engleză, i-a plăcut ideea de a cânta în română şi, mai ales, într-un duet. 

"E ceva nou pentru mine cum am spus, e primul meu duet, Larisa este foarte talentată și are un timbru deosebit care o face să creeze și să transmită sentimente anumite", a spus interpretul Vladimir Fotescu.

Larisa Busuioc şi-a început cariera muzicală încă acum 20 de ani. Vladimir Fotescu s-a lansat, însă, în showbiz-ul autohton relativ recent, după ce a făcut senzaţie, iarna trecută, la emisiunea "Vocea Ucrainei".

Lasă un comentariu