Vladimir Voronin: Primăria Capitalei trebuie să fie condusă de un gospodar

Embed:

Primăria Capitalei trebuie să fie condusă de un gospodar, nu de un politician. Astfel a comentat preşedintele Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin, decizia liderului Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, de a candida pentru funcţia de primar al municipiului Chişinău. Totodată, Voronin a ironizat pe seama ofertei făcute de Năstase liderului PAS Maia Sandu de a-l susţine în alegeri.  

"Nu am părere despre această persoana, absolut, nici referitor la activitatea lui în politică, nici la capacităţile lui de manager, pentru că primarul oraşului nu trebuie să fie politician, dar trebuie să fie un gospodar", a spus preşedintele PCRM, Vladimir Voronin.

Cât despre apelul PPDA către PAS de a susţine candidatura lui Năstase la alegerile locale, Vladimir Voronin a spus, că cei doi lideri ar trebui să îşi rezolve problemele personale.

"Asta sunt problemele lor de logodnicie, de cununie, de cei ei mai fac acolo cu Maria, cum o cheamă, Maia … Sandu asta nu sunt problemele mele, ei demult ba sunt împreună, ba nu sunt împreună. –Dar cum credeţi, o să se înţeleagă în privinţa unui candidat comun? –Absolut mie este indiferent, dar din poziţia noastră, ar fi bine ca nu să se înţeleagă", a afirmat preşedintele PCRM, Vladimir Voronin.

De asemenea, liderul PCRM a declarat că formaţiunea condusă de el, nu a decis încă dacă va înainta vreun candidat la alegerile locale din Chişinău şi Bălţi. Luni, Andrei Năstase a anunţat că se înscrie în cursa pentru Primăria Capitalei. Fruntaşii Partidului Demnitate şi Adevăr şi-au exprimat speranţa că cei de la PAS îi vor susţine, însă răspunsul se lasă aşteptat.

Lasă un comentariu