Vorbește Moldova: 10.000 de euro este prețul pentru a-ți întoarce soțul de la amantă

Embed:

O femeie din Capitală ar fi pierdut peste 10 mii de euro, după ce ar fi fost păcălită de o pretinsă vrăjitoare. Marina Vornicu spune că a mers la ghicitoare pentru a-şi întoarce soţul, care a părăsit-o pentru o amantă.

Pretinsa clarvăzătoare i-ar fi spus, însă, că fiica sa ar putea să moară dacă nu i se desface o vrajă, aşa că, speriată, femeia i-a dat escroacei toţi banii pe care îi avea, pentru a-şi salva copilul. Femeia şi-a spus povestea la emisiunea Vorbeşte Moldova de la Prime.

"20 de kg de carne, macră, 12 kg de şuncă de porc, 20 kg de zahăr şi i-am luat bomboane", a zis locuitoarea Capitalei, Marina Vornicu.

Asta a cerut iniţiat vrăjitoarea de la Marina Vornicu, în schimul serviciilor sale de vrăjitorie. Ulterior, vrăjitoarea i-a cerut un cal în valoarea de 12 mii de lei, dar nu înainte de a o imprsiona cu un truc.

"Ea a legat ouăle în colţul la ştergar şi când a scos, într-un ou era ceva negru. - Impresionant! - Şi ea a spus că "ţie îţi e făcut tare, dar vom face să fie bine", a spus locuitoarea Capitalei, Marina Vornicu.

Aflând că femeia a muncit ani buni în Italia şi că urmează să se întoarcă de urgenţă în penisulă, vrăjitoarea i-a spus Marinei că fiica sa urmează să moară şi că o poate salva doar dacă plăteşte câteva mii de euro.

"Ea zice că dacă nu aduci banii îţi moare fata şi tot îmi spunea prin telefon. Vă daţi seama că atunci când îţi insuflă că eu nu sunt în ţară şi copilul meu moare", a afirmat locuitoarea Capitalei, Marina Vornicu.

Până ca Marina să-şi dea seama că este victima unei escrocherii, vrăjitoarea a obţinut de la ea circa 10 mii de euro. Pentru suma de peste şase mii de euro, Marina Vornicu are chiar şi chitanţele de la transferul bancar, dar aceste probe nu au ajutat-o să-şi recupereze banii, atunci când s-a adresat la poliţie.

"La Poliţie o ştiau. - Era la evidenţa poliţie? - Da, era fotografia ei, au găsit-o. V-aţi întors banii? - Mi-a întors banii numai trei mii de euro mi-a dat", a zis locuitoarea Capitalei, Marina Vornicu.

Cele trei mii de euro le-a primit de la anchetatorul care i-a examinat plângerea şi care, surpriză, ar fi convins-o pe victimă să-şi schimbe depoziţiile iniţiale, mai exact să indice că banii au fost daţi cu împrumut vrăjitoarei.

"El a schimbat dosarul pe care eu am scris prima dată şi m-a pus să mă iscălesc acolo", a spus locuitoarea Capitalei, Marina Vornicu.

Astfel, vrăjitoarea a scăpat basma curată, chiar dacă risca un dosar penal pentru escrocherie.

"Când aceşti trei mii de euro erau daţi pentru vrăjitorie şi nu împrumutaţi, ieşea escrocherie? - Ieşea, da. Era să fie pornită urmărirea penală, cred că era să fie expediată şi în instanţa de judecată, la escrocherie împăcarea nu merge între părţi", a zis procurorul, Procuratura Chişinău, Gheorghe Graur.

Anchetatorul care a mediat împăcarea dintre victimă şi escroacă nu a fost de găsit pentru comentarii. Însă Marina Vornicu este hotărâtă să depună noi plângeri la poliţie şi procuratură atât împotriva vrăjitoarei cât şi împotria poliţistului, pe care îl suspectează că s-ar fi pricopsit cu o parte din banii transmişi de vrăjitoare.

Între timp afacerile cu vrăji merg ca pe roate. O echipă de filmare de la Vorbeşte Moldova au mers la poarta vrăjitoarei, sub pretextul că ar avea o problemă. A urmat un scenariu tras la indigo cu cel aplicat în cazul Marinei Vornicu: a fost prevestită moartea fiicei, fiică pe care jurnalista nu o are.

"E în grabă, până la 40 de zile, mata poţi să pierzi fata din casă. Femeia asta nu se lasă, ea face vrăji, vrăji, eu scot răul din fetiţa duneavoastră", a spus locuitoarea Capitalei, Marina Vornicu.

Emisiunea Vorbeşte Moldova este difuzată la Prime, de Luni până Vineri, începând cu ora 19:00.

 

Lasă un comentariu