Vorbeşte Moldova: Detalii cutremurătoare în cazul fetiţei de doar patru luni din satul Iorjniţa care a murit prin asfixiere mecanică

Detalii cutremurătoare în cazul fetiţei de doar patru luni din satul Iorjniţa care a murit, acum o lună, prin asfixiere mecanică. Informaţiile au fost dezvăluite aseară, în platoul emisiunii Vorbeşte Moldova de la PRIME. S-a aflat însă că mama micuței a mai avut un copil, care la fel a decedat în primele luni de viață, iar pe alți doi i-a abandonat. 

Detalii exclusive aflați în cea de-a doua parte a emisiunii, care va fi difuzată în această seară.

Mama şi bunica micuţei decedate au venit în platoul emisiunii "Vorbeşte Moldova", unde au povestit în detalii cum s-a întâmplat tragedia. Mama bebeluşului susţine că şi-a hrănit şi culcat copila, după care a adormit lângă ea. Femeia ar fi fost trezită de bunica fetiţei, care a observat că ceva nu era bine.

"Când m-am apropiat de pat, mă uit, dar fetiţa e cu buzişoarele vinete", a zis bunica fetiţei decedate Maria Trofailă.

"Eu când am luat-o în braţe şi am alergat la vecină ea parcă scotea nişte sunete, de asta am alergat la vecină", a spus mama fetiţei decedate Tamara Trofailă.

Deşi, iniţial, femeile afirmau că micuţa s-ar fi stins din cauza unui vaccin, expertiza medico-legală a arătat că bebeluşul a murit prin asfixiere mecanică, după ce a vomitat.

"Diagnosticul medico-legal în cazul dat este obstrucţia căilor respiratorii cu conţinut gastric, lapte şi mucus în bronhiile principale şi cele lobare bilaterale", a zis vicedirectorul CNSP, Nicolae Furtună.

La emisiune au participat şi câţiva consăteni ai familiei Trofailă. Unii dintre ei afirmă că mama fetiţei ar obişnui să consume alcool.

"Ştiind că aţi făcut vaccinul joi, vineri v-aţi dus la cumătri şi aţi băut, nu v-aţi gândit la faptul că după vaccin, copiii pot să aibă ferbră, ori altceva, să se simtă incomod", a menționat analistul politic Victor Gurău.

"Eu nu serveam, eu numai m-am dus la cumătri şi aşa oleacă de şampanie am servit, am gustat numai, eu nu am băut ca să mă ducă cineva subsuoară sau să mă ia cineva de sub gard", a afirmat mama fetiţei decedate Tamara Trofailă.

"Să fi fost bată cu totul ap avea şi fără copil să vină , să-l prăpădească", a spus bunica fetiţei decedate Maria Trofailă.

În cadrul emisiunii s-a mai aflat că femeia a mai avut un copil, care, la fel, a murit în primele luni de viaţă, iar pe alţii doi i-a abandonat.

Din ce cauză a murit primul bebeluş al femeii, dar şi de ce şi-a părăsit ceilalţi doi copii, aflaţi astăzi, începând cu ora 19:00, la Vorbeşte Moldova de la PRIME.

Lasă un comentariu