WOW KIDS! Preselecţia copiilor talentaţi este pe ultima sută de metri

Embed:

Sute de filmuleţe cu copii talentaţi din toată ţara au ajuns deja pe adresa redacţiei noului show de la Prime, WOW Kids. Emisiunea va fi lansată în această primăvară, iar castingul este pe ultima sută de metri.

"Absolut toţi părinţii, bunicii profesorii, antrenorii de sport, absolut toţi maturii care au în preajmă copii talentaţi de la 3 la 14 ani, copii care ştiu să picteze, care cântă, dansează, buni la matematică, geografie, istorie 0054 0106 copii care au poate 4-5 ani dar deja vorbesc fluent câteva limbi străine sau au o memorie fenomenală neapărat făceţi-i cunoştinţă cu noi echipa WOW Kids şi oferiţi-le şansa să devină vedete şi să fie cunoscute de o lume întreagă", a spus producătorea "WOW Kids", Natalia Ciocan.

Scopul emisiunii WOW Kids este să pună în valoare o nouă generaţie de copii talentaţi din Moldova şi să îi prezinte întregii ţări. Copiii selectaţi în urma castingului vor ajunge în platoul Prime, iar talentul lor va fi apreciat de trei juraţi. Gazda show-ului va fi vedeta Ludmila Bălan. Video-urile cu micuţii şi adolescenţii talentaţi pot fi expediate pe adresa casting@prime.md sau pe numărul VIBER 068303186. 

Lasă un comentariu