ZBOR DE COŞMAR pentru pasagerii cursei Bacău - Catania. O aeronavă cu pasageri români a pierdut din altitudine din cauza unei furtuni

Embed:

Un zbor de coşmar. De asta au avut parte 126 de pasageri ai unei curse Bacău - Catania. Din cauza furtunii Eleonor, care face prăpăd în Europa, avionul a nimerit într-o zonă cu vânt puternic în rafale şi turbulenţe severe. Aeronava a pierdut din altitudine deasupra Mării Ionice. 

Pasagerii, preponderent români, spun că avionul a ajuns la o distanţă de doar 100 de metri de apă. La un moment dat, bagajele au căzut peste pasageri, ceea ce a provocat şi mai multă panică la bord. Nimeni nu a fost rănit, dar călătorii au mărturisit că au tras o sperietură zdravănă.

În cele din urmă, avionul a aterizat la Palermo, de unde şi-a continuat calea spre Catania şi retur spre Bacău.  Reprezentanţii companiei aeriene care a operat zborul dezmint informaţiile apărute în presă şi dau asigurări că în niciun moment siguranţa pasagerilor sau a echipajului nu a fost pusă în pericol.

În Europa de Vest, furtuna Eleonor a provocat vânt de 160 de kilometri pe oră. În Irlanda, Marea Britanie, Franţa şi Olanda au fost îregistraţii inundaţii.

Lasă un comentariu