Zece persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri

Embed:

30 de percheziţii în două săptămâni, soldate cu 10 reţinuţi. Poliţia a deconspirat o grupare criminală, specializată în trafic de heroină. Liderul grupului este un puşcăriaş, care îşi coordona afacerea ilegală prin intermediul unei femei de 32 de ani din Capitală.

Indivizii cumpărau drogurile din străinătate, după care le vindeau în ţara noastră. Un gram de heroină era vândut cu două mii 200 de lei.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au depistat 50 de grame de heroină, în valoare de 110 mii de lei, sume mari de bani şi o armă.

Şase dintre bănuiţi sunt cercetaţi în arest, iar patru - în libertate. Unul dintre arestaţi ar fi coordonat, în paralel, o altă afacere ilegală. El ar fi comercializat droguri de tip spice. Pentru 10 grame, consumatorii plăteau în jur de 200 de lei. Individul plasa anunţurile pe pereţi, garduri şi în staţiile de aşteptare, şi făcea legătura cu clienţii prin Viber şi Skype.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei 10 bănuiţi riscă până la 15 ani de închisoare.

Alţi doi bărbaţi, în vârstă de 42, şi, respectiv, 47 de ani, suspectaţi de consum de droguri, au fost reţinuţi de către poliţişti în sectorul Râşcani al Capitalei. Oamenii legii au găsit asupra lor pacheţele cu marijuana. Acum ei riscă amenzi de până la 14 mii de lei sau chiar un an de puşcărie.

Sursa Foto: publika.md

Lasă un comentariu