Zeci de femei însărcinate au participat la o şezătoare. Ce sfaturi utile au primit viitoarele mămici

Embed:

Zeci de viitoare mămici şi-au dat întâlnire la o şezătoare organizată de portalul Odoraș.md, cu susţinerea Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc Edelweiss. Femeile au primit sfaturi utile despre îngrijirea copilului în primele luni după naştere. În cadrul evenimentului, una dintre mămici a primit în dar o boxă cu produse pentru nou-născuţi. 

Cea care a primit cutia cu produse pentru nou-născuţi este Eugenia Efros din Măgdăceşti. Ea a ajuns în a 41-a săptămână de sarcină şi spune că darul oferit de fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" îi va fi de mare folos.

"Suntem mulţumiţi. Deja suntem pregătiţi, deja la 41 de săptămâni, suntem cu totul deplin, aşteptăm numai să vină", a spus viitoarea mămică Eugenia Efros.

"Fundaţia Edelweiss are un scop nobil de a avea grijă de o viaţă nouă. Atunci când apare un copil, într-o familie tânără trebuie atâtea lucruri, atâtea investiţii, încât fiecare cadou este foarte binevenit", a zis organizatoarea Dorina Osipov.

La şezătoarea gravidelor, viitoarele mămici au primit sfaturi utile din partea medicilor.

"Am vorbit despre primele zile ale nou-născutului. Ce facem cu nou-născutul în maternitate, scriningurile pe care le efectuăm, am accentuat despre etapa de tranziţie a fătului de la viaţa intrauterină, deja la copil, la viaţa extrauterină", a spus medicul neonatolog Victoria Sisoev.

Totodată, viitoarele mămici au învăţat să aleagă corect îmbrăcămintea pentru nou-născuţi.

La şezătoarea gravidelor au participat aproximativ 200 de femei.

Lasă un comentariu